03 Aralık 2014, 11:44
|
#1674 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : özletti uyuz kendini, severim.
blazeofglory+ : abim her zaman mesafeli, duragan. saygiyla takip ettiklerimden.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Bora müdürüm ile cook uzun zamandır laflasamadik. Hala bosanma davalarina bakıyor. Mutlu ailelerin azılı düşmanı :p
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : tanismadik henüz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Aylin, formdan cok daha önceleri tanistigim dostum. Yillar eskidi, arkadaslik eskimedi.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : o da özletenlerden. nerdesiniz yahu?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Kırık. tek kelimeyle bu olurdu tanımım. Forumda renkli kişiliklerden. Çokça severim muhabbetini, kalitesini.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Yıllanmış dostum. Özelemi sıkılmadan açabileceğim nadirlerden.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : o burada olduğu zamanlarda bile özletiyor kendini. Minnak bişey, yumiyum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Nür! Zöhra 'dan geriye kalan tek hatıra, tek anı. dünden beri eski dedi-kodularimizi okuyorum. cok eglenmisiz zamaninda -ki hala cokca egleniyoruz ¦)
__________________ everybody lies. |
| |