Ne kadar küçük şeylere ağlardık;
bir tutam saç, bir oyuncak araba, bir bebek..
Şimdi büyüdük..
Çok büyük olaylar bile ağlatamıyor bizleri;
ölümler, iflaslar, savaşlar..
Şimdi daha mı güçlüyüz,
yoksa daha mı alışkın?
Hayatı öğrenmek,
alışmak mı acaba?..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Misafirlerimi iyi karşılıyım;
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ;Karekterini huyunu çok beğendiğim kullanıcılardan seviliyorsun abi.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Sevdiğim arkadaşlarımdan hg ;
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+
anal alemde tek güvendiğim insan o bir abi, o bir can o bir benim için çok değerli öz abimden farksız o benim ailemden biri çok seviyorum..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;Profil ziyaretçim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ;Kırgınım ona bir okadarda kızgın.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Çokça sevdiklerimden forumda.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Mehmet sevdiğim arkadaşlarımdan değerlidir benim için.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ;Ümürrrr çokça sevdiklerimden değerli arkadaşlarımdan seviliyosun ümür:p onu bunu boşverde ne zaman hala oluyorum ben
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;Profil ziyaretçim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;Atakan atakan;
ara sıra didişiriz ama sevdiğim arkadaşlardan.