Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Kasım 2014, 19:25   #1
Çevrimdışı
Lcia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yoğurt Çorbasi Lebeni




Malzemeler
200 gr kuşbaşı et
1 su bardağı aşurelik buğday
1 çay bardağı nohut
6 su bardağı su
250 gr süzme yoğurt
Üzerine
zeytinyağı,nane

Tarif
Buğday ve nohutu bir gece öncesinden suda bekletin.
Suyunu süzdükten sonra 6 bardak suda et,buğday ve nohutu kısık ateşte 1 saat haşlayın.
Kaynadıktan sonra yoğurdu azar azar karışıma ilave edin.
Bu arada dibinin tutmaması için çorbayı sürekli karıştırın.
10 dak daha kaynadıktan sonra ocağın altını kapatın.
Servis tabağına alın.
Üzerine kızdırılmış zeytinyağı ve nane gezdirip sıcak servis yapın

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan