Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Kasım 2014, 19:09   #1
Çevrimdışı
Lcia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sütlü Kereviz Çorbası Tarifi




Malzemeler

2 su bardağı yağsız süt
1 adet büyük boy kereviz
1 adet limon
2-3 dal kereviz sapı
1 adet küçük boy soğan
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 diş sarmısak
3 su bardağı su
Dereotu

Hazırlanışı

- Kerevizi temizleyin ve iri küp şeklinde doğrayıp, kararmaması için limonlu suyun içinde bekletin.
- Saplarını da doğrayın ve bir kenara alın. Kıyılmış soğanı zeytinyağında kavurun.
- Üzerine süt ve suyu katıp, kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra içine kereviz, kereviz sapı, ve sarmısak ilave edip, pişmeye bırakın.
- Kereviz yumuşadıktan sonra tencereyi ocaktan alın ve tuzunu ayarlayın.
- Çorbayı blenderden geçirin ve tekrar tencereye alın.
- Bir taşım kaynattıktan sonra kıyılmış dereotu ile birlikte sıcak olarak servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan