Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Kasım 2014, 18:28   #4720
Nonserviam
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumdan Biri İçin İsim Vererek,Ona İstediğin Yorumu Yap

Düş Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Online olmuş birini bende gördüm şuan. Evli, mutlu, çocuksuz.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] naber? Nasılsın, nerelerdesin, unuttun bizi!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Unutur muyum be deli? Unutsaydim burada ne isim olurdu.. Hem unutma, unutulanlar unutanlari asla unutmazlajhsdgh. iyi kuzum, hayat gecirmece iste. seni sormali? Evsiz, mutsuz, cocuksuz musun hâla :p

yoSun Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Sende öylesin canım:p bende seni ozluyoru:p

ben ozlenmeyecek adam miyim bee, heheyt ¦)

Melodram Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eski formuyla yeniden sahalarda!

gaz verme, gaz verme! eski formuyla dedin, simdi yine eski konular acilcak, eski insanlarla tozlu raflardan indirilen husumetlikler geri canlandirilacak, eskiden ozellikle evli insanlar icin soyledigim sozler & attigim goller bugun onume serilecek falan.. fazla bulandirmadan kacayim :p

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver