Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Kasım 2014, 12:49   #8
Diablo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Böyle Birşey Yapabilirmiyiz

Entrance Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
* Konu başlığını oluşturan arkadaşımızın istemiş olduğu sistem şu anda bir kaç kişide mevcut. Geçenlerde kendisini birisine yönlendirmiştim hatırlarsa..) istenilen sistem yapılır mı yapılır ancak özel bir isteğe girdiği için, şahsen ben paylaşmam ücretli olarak veren arkadaşlarımıza ayıp olmuş olur bence..)

* İlaveten, konuya cevap olarak atılan yorumlarda ki sistem basit bir olay, yapılma ihtimali %100 bundan ücret talep etmek, olmamış tabi herkesin düşüncesi farklı saygı duymak gerekir..)

* Ayrıca daha farklı bir şekilde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], arkadaşımızın sunucusuna yapmıştım zaten büyük sunucuların bir kısmıda örnek -> web.ircforumlari.net - oper.ircforumlari.net şeklinde Aynı IP üzerine ve ayrı PORT'lar olmak şartıyla çoklu UnrealIRCd kurup birbirine bağlayarak girişlerini sağlıyorlar...)

• NOT: Konuyu açanın isteği değil de, yorum olarak ve benim bahsettiğim sistemi kullanmak isteyenler olur ise, müsait olduğum zamanlarda kişilere bu sistem hakkında yardımcı olabilirim..)

İyi forumlar..

Öncelikle herkese iyi forumlar. Entrance'nin yönlendirdiği kişi olarak bu sistemi yapmış olduğum Profosyonel UnrealIRCd II adı altında diğer sistemlerle beraber barındırıyorum. Bu yüzden dolayı ek ilave olarak yapıp dağıtma, paylaşma gibi lüksüm kalmadı artık. Yapıpda paylaşan kişi yada kişilerede neden paylaşıyorsun gibi düşünce ve sözlerde hitabımız olmamıştır.

Neden paylaşım yapmamamın sebebi ise Sky-Dancer ve ben 2004 ve önceki seneler başka bir forum altında kullanıcılara yardım eder kaynak kod paylaşırdık.Oradaki Forumun yönetiminden kaynaklanan bazı sorunlar yüzünden bırakıp, ilk IRCForumlari yönetiminden davet almıştım ve Mehmet'ide buraya yönlendirip beraber senelerce yardımlarda bulunduk paylaşımlar yaptık.Ama bakıyorumki 2005 senesinde üye olduğum IRCForumları 10 sene bir zaman süresince ne kadar olduğunu bilemiyorum 5 veya 6 kez satılıp el değiştirmiştir.

Her el değiştirilmesinde ne kadarda olsa kullanıcıları ve eski yönetimde bazı görevleri olanları etkiliyordu.Zaten en son forumun satılıp satıldığı hakkında duyuru yapıldığında tepkimi bu

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
type="text/javascript" src="https://code.jquery.com/jquery-1.12.0.min.js">

mesajımla dile getirmiştim ve o günden sonra Gravity (Emre'ye) artık forumda paylaşımda bulunmayacağımı ve Coder takısının gereksiz olduğunu dile getirerek sildirdim.

Bunları dile getirmemin sebebi duygu sömürüsü yapmak felan değil kim ne yaparsa yapsın umrumdada değil.Bazı kişi yada kişilerin forumu veya sitesi rank sağlayıp arama motorlarında üst sıralara çıksın ve tıklamalarda google adsenseden para kazansın diye amelelik yapmam.

NOT: Bu sözleri kendi şahsım adıma yazdım. Bu sözlerimden dolayı kimse alınmasın ve darılmasın.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver