Taraftar stili: Dişi kanaryalar buraya!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kim demiş futbol erkek işidir diye? Dişi kanaryaların takımlarını asla yalnız bırakmadığını her maçta görüyoruz! Kanaryalar, güzellikte de iddialı olduklarını tribünlerden her fırsatta gösteriyorlar. Sarı ve lacivertin muhteşem uyumunu bir kere daha göstermeye hazır mısın?
Sıra sende
Maçlar devam ederken, makyajınla da tam bir dişi kanarya olduğunu göstermenin tam sırası!
Birinci adım:
Maç boyunca hareketliliğine uyum sağlayacak mükemmel bir cilt için, öncelikle bir primer sür. Ardından bir BB kremi fırçaya sıkarak cildine uygula. Ya da parmaklarını kullan. Yanaklarını da hafifçe şeftali rengiyle renklendir.
İkinci adım:
Takımına olan sevgini gösterme vakti! İlk önce, göz kapaklarına altın sarısı bir far uygula. Farın kalıcı olması ve maç sırasında uçmaması için, dilersen far sürmeden önce primerden yardım alabilirsin. Lacivert bir göz kalemini, hem alt hem üst kirpik diplerine çek ve kalemin arkasındaki minik süngerle veya aplikatörle, hafif dumanlı bir görünüm elde et.
Üçüncü adım:
Dudaklarının rengini iyice nötrleyerek tüm dikkati gözlerine çekmek için, bej rengi bir ruj sür. İşte şimdi tam bir kanarya oldun! |