(: tebessüm ettirdin tesekkur ederim . . vakti zamaninda kafamın bastıgı kadar biseyler yapmaya calisiyordum unix adina (suan ugrasmıyorum)
|
Alıntı: |
firmalar günümüzde ünvanı ile tanınmış Datacenter'lerdir.
|
bir firmaya bagli calismalar yapmadim , ancak XooX(Samet) ile genel bir forumumuz mevcut idi (Linuxsys.org) orada yaptigimiz isler mevcut'tu. birseyler yapmaya calistik yardimci olabildigimizi dusunuyorum unix 'e merakli olan kisilere. .
|
Alıntı: |
Tabiki bu hizmetin maliyeti aşırı denecek kadar yüksek bir fiyattadır.Yine günümüzde bu tür atakları aramızda birçok kişi almış ve tecrube edinmiştir.Gördügümüz SYN FLOOT atakların 10 Gbit den fazla oldugunu bircok kişi ve kuruluşlar farkındadır ama dedigim gibi Firewall ücretleri 300-500 mbit arası fiyatlarına bakacak olursak 350 TL gibi bir fiyat bütcesi aralıklarındadır.Bunun için bu hizmeti almak biraz maliyetlidir.
|
Dedigin gibi her isin ticareti var biz onu tercih etmedik , insanlara karsiliksiz yardim vermek daha buyuk haz verdi. kaldi ki gunumuzde bile user sayisi 90 a ulasan kanallar belli bir ucret karsiliginda kiraya veriliyor. bilmem anlatabildim mi. Yukardaki script ise, zamanin populer ddos/attack saldirilarina gore dizayn edilmis bir script'tir. gunumuz saldirilariyla eslesdirmek komik olur. ki- suanda bile ise yaradigini dusunuyorum. gelistirmek istesem 1 saatimi almaz, ama buna degecegini hic sanmiyorum. dedigin gibi, bu isi "isim yapmıs"
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. datacenter'lar yapsın.
iyi calismalar.