Cevap: O`na MektupLar..
Yaşanası bir sevda değildi, yine de biraz heyecanlandım.
hadi diyelim gittin. ki zaten gittin. ama ben şaka yaptığına inanıyorum aylardır. iyi de hanımefendi bunun özlemesi var, radyoda slow şarkılara denk gelme sorunsalı var, balkona çıkıp uzaklara dalmak belası var. bu soğuk günlerde olacak iş miydi gitmek? hadi diyelim şiire bir bahane oldu gidişiniz ama ne koyacağım ben dizelerimin içine? iyi bir imge olmadı gidişiniz. sadece üç beş kilo kaybı. annenin daha fazla sarılması ve zorla yedirilen yemekler. hangi acıdan bahsediyorduk biz? hangisi acı? şiirimi benden başkasına okuyamazsın. ne bulutlara ne kuşlara. yok öyle yağma. yağmur,sende yağma. işin ne gece gece. uyumadan efkar bastı. çay içerken ağlar mı bir insan? ”bir gün çay içelim mi?” demek kolay çünkü. ama bunun gidişi var. sen gittin tamam ama çayı da götürdün yanında. kimimiz kaldı hakim bey yanımızda? akbil sesine bile ağlanıyormuş meğer. ben pazarları uyumam. pazar haftada bir gündür çünkü. ama uyudum. pazar günleri iyi bir adam olamıyorum ben.
bir şiir yazdım dün gece. fabienne şiirinden daha güzel. sana yazmak isterdim ama yazamadım. bilirim, ütopyalardan başını kaldıramazsın ama tırnak işaretiyle de ayıramazsın beni hayatından. hatırlayacaksın. ben hatırladığım sürece.
gitme. ben giderim.
adından belliydi zaten uçup gidecek olman.
__________________ Yürürken başımın yerde olması sizi rahatsız etmesin.Benim tek derdim; yere düşen edebinize takılmamak.. |