|
rascoLn Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Şöyle bir kod yaptım işine yarar umarım Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! bind pub - !nick msg_nickban
proc msg_nickban {nick uhost handle chan arg} {
global botnick
# Oto-Ban Zamanı
set ::autoban "1"
# Bilgi Verilecek Kanal
set ::bkanal "#bilgi"
set person [lindex $arg 0]
set ::bantime [lindex $arg 1]
set ::kanal $chan
if {$person == $botnick} {return}
if {[isop $nick $chan] || [ishalfop $nick $chan] || [onchan $nick "#Opers"]} {
if {![ishalfop $person $chan] && ![isop $person $chan]} {
putquick "whois $person"
bind raw - 311 whois
}
}
}
proc whois { from keyword arg } {
set anick [lindex $arg 0]
set bnick [lindex $arg 1]
set banip [lindex $arg 3]
putquick "privmsg irc mode $::kanal +b $banip"
if { $::bantime == ""} {
putquick "kick $::kanal $bnick :\0031Kanal kurallarına uymadığınız tespit edildi. (\0034 $::autoban dakika\0031 ) IP'niz banlandı. \0034<\002\0033 autoban time\002\0034 >"
putquick "PRIVMSG $::bkanal :$::kanal kanalında $bnick nickli üye $anick tarafından kanaldan atıldı."
} else {
putquick "kick $::kanal $bnick :\0031Kanal kurallarına uymadığınız tespit edildi. (\0034 $::bantime dakika\0031 ) IP'niz banlandı. \0034<\002\0033 manuel time\002\0034 >"
putquick "PRIVMSG $::bkanal :$::kanal kanalında $bnick nickli üye $anick tarafından kanaldan atıldı."
}
if { $::bantime != "" } {
timer $::bantime [list putquick "privmsg irc mode $::kanal -b $banip"]
} else {
timer $::autoban [list putquick "privmsg irc mode $::kanal -b $banip"]
}
} |
Şimdi denedim ama yine aynı şekilde tutarsız banlar 30sn 20 sn gibi değişken sürelerde açılıyor.Mesela 22.10.15 te ban atıldı 22.11.15 te açılmıyor ScanX botta tam olarak bunu yapmışlar diyelimki ban süresini 5 dak ayarladın tam olarak ban 300 saniye sonra açılıyor nasıl yapmışlar anlamadım