Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Kasım 2014, 01:53   #10
tolgabati
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: #bilgi kanalı için tcl

rascoLn Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kod calısıyor yalnız bastaki "if" ' i "İf" olarak yazmısım ondan calismamistir. Tekrardan copy / paste yapıp deneyebilirsiniz..

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
bind pub - !nick msg_nickban proc msg_nickban {nick uhost handle chan arg} { global botnick set person [lindex $arg 0] if {$person == $botnick} {return} if {[isop $nick $chan] || [ishalfop $nick $chan] || [onchan $nick "#Opers"]} { if {![ishalfop $person $chan] && ![isop $person $chan]} { putquick "PRIVMSG IRC mode $chan +b $person" putquick "kick $chan $person Kanal kurallarına uymadığınız tespit edildi. IP'niz banlandı." putquick "PRIVMSG #bilgi $chan kanalında $person nickli üye $nick tarafından kanaldan atıldı." } } }

Çok teşekkür ederim tıkır tıkır çalışıyor şuan.Size zahmet olmassa bir şey daha rica edicem şimdi ScanX eggdrop bot kanalda birine ban attığı zaman mesela 5 dakika banlandınız diyor ve tam 5 dakika sonra saniyesi saniyesine o banı kaldırıyor.Ama ben ne kadar uğraşsamda !nick ban atıyorum bota .chanset #kanal ban-time 10) diye tanıtıyorum yada conf dosyasına global-ban-time 10 set-ban-time 10 bunların hiç birisi tam verimli değil attığı banı 10dak 20sn yada 10 dak 50sn gibi tutarsız bir biçimde banı açıyor.Bunu nasıl ScanX deki bot gibi ayarlıyabiliriz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver