|
rascoLn Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
kod calısıyor yalnız bastaki "if" ' i "İf" olarak yazmısım ondan calismamistir. Tekrardan copy / paste yapıp deneyebilirsiniz.. Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! bind pub - !nick msg_nickban
proc msg_nickban {nick uhost handle chan arg} {
global botnick
set person [lindex $arg 0]
if {$person == $botnick} {return}
if {[isop $nick $chan] || [ishalfop $nick $chan] || [onchan $nick "#Opers"]} {
if {![ishalfop $person $chan] && ![isop $person $chan]} {
putquick "PRIVMSG IRC mode $chan +b $person"
putquick "kick $chan $person Kanal kurallarına uymadığınız tespit edildi. IP'niz banlandı."
putquick "PRIVMSG #bilgi $chan kanalında $person nickli üye $nick tarafından kanaldan atıldı."
}
}
} |
Çok teşekkür ederim tıkır tıkır çalışıyor şuan.Size zahmet olmassa bir şey daha rica edicem şimdi ScanX eggdrop bot kanalda birine ban attığı zaman mesela 5 dakika banlandınız diyor ve tam 5 dakika sonra saniyesi saniyesine o banı kaldırıyor.Ama ben ne kadar uğraşsamda !nick ban atıyorum bota .chanset #kanal ban-time 10) diye tanıtıyorum yada conf dosyasına global-ban-time 10 set-ban-time 10 bunların hiç birisi tam verimli değil attığı banı 10dak 20sn yada 10 dak 50sn gibi tutarsız bir biçimde banı açıyor.Bunu nasıl ScanX deki bot gibi ayarlıyabiliriz.