Yalniz o Tanri degil Allah olmali... Inancli bir insan isen Allah'a Tanri diyemezsin bu ne perhiz bu ne lahana tursusu bu ne yaman celiski... O dini sakir sakir savunanlarda tesekkur etmis o mesaja . Sen bu kadar bagiracaksin ibadet diye din diye kitap diye muslumanlik diye sonra Allah a Tanri dedirteceksin vay arkadas
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Siz benim yorumlarima tepki vereceginize tesekkur ettiginiz yorumlari iyice okuyun..Ama istediginiz kadar tepki verin dogru soyleyeni 9 koyden kovmuslar ben 9 tepki almisim cok mu ? Bilakis mutlu oluyorum ... Demekki dogru yoldayim..Sevgili @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sonuna kadar destekliyorum seninde saptamalarini...Velhasil konuyu baglayim son cumlemle... Unutmayalim ki Tanri coktur Allah tektir.O kadarda imansiz ve inancsiz degilmisim neyse...