Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Kasım 2014, 22:20   #14
Feragat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 10 > Mynet.Bz

Sky-bLue Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ben kısa süredir Mynet.bz'e takılıyorum Oyun kanallarından tutun Sohbet kanallarına kadar bu kadar hoş bu kadar iyi bir ortam olamaz ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] varsa Güvenliğini sormaya Gerek yok ve MerLyn Botu'nun bu kadar benzersiz hale gelmesi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] umut Abi'ninde büyük Etkisi var şimdiden büyük başarılar.

Güzel düşüncelerin için teşekkürler kardeşim. İnş dahada iyi yerlere geliriz hep birlikte.

Med Cezir Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sunucuya hiç girmedim ama forumdan tanıdığımız güzel arkadaşlar mevcut o yüzden güzel bir ortam oluşturduklarına şüphem yok. Google sıralamasına bakıldığında Seo alanındada başarılı işler çıkardıkları görülüyor. Başarıları olmak için tüm imkanlar mevcut o yüzden başarı dilemiyorum yolunuz açık olsun diyorum.

Normalde sohbet sunucularına girmiyorum ama işin içinde dostlar olunca yanlarında olmamak olmaz. Vaktin olduğunda bekleriz dostum. Teşekkürler güzel düşüncelerin için.

i'm here sometimes

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet