|
yaSmin Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
<Unye> yaSmin : tabi ki olmaz mı UnyE hocam ; kendisi belki beni hatırlamaz..Helper olacam işte sınav kanalına girdim.Sabaha karşı kaç oldugunuda fazla hatırlamıyorum.UnyE hocam vardı.Dedim Ben helper olacam paraylasada para verecem falan ama ben insanlara yardım etmek ve komut <Unye> ögrenmek istiyorum dedim. <Unye> yaSmin ; Sonrada genel sınava girdim zaten sonrada ögrencilik dönemlerim başladı.Neden Unye nick'im diyenlere bir kezde burdan diyim vefa borcudur.
|
Network Admin olmak icin 1000 TL ödeyeninide gördük artik
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ama Helper olmak icin para ödemek isteyeni ilk görüyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Diyecem bir Sözüm yok Sana Kerem
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ama bulmussun Departmanini cidden, Keremsiz Help Departmani, Helpsiz Kerem düsünemiyorum.
Hakkinda Hayirlisi, Basarilarin Devamini dilerim diyerek Kapanisimi yapayim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.