Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Kasım 2014, 20:36   #75
BeLa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Öldükten sonra yaşam!

Yalnız @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nın; Musluman olmak namaz kilmak oruc tutmak sagda solda Allah in adini Kitabi dillendirmek degildir. Şu tespiti muazzam. Süpersin.

Yobaz müslümanlar arasında çıkacağı gibi her inanışta, hatta inançsızda da çıkabilir. Bunlardan örnek verme ki baya bir hikaye gibi geldi. Yoldan tutmuşlarda, çevirmişler sen müslüman değil misin. Çamur at izi kalsın. Başka bir şey değil bu. Geçenlerde bir ateist Kuran-ı Kerim'i ayaklar altına alıp poz vermişti. Bu bir yobazdır. Yine bu konuda arkadaş dünyanın nerdeyse 3/1inin günlük yaşamına rehberlik eden bir kitabı, ( haşa) uçkuruna düşkün bir kaç arabın yazdığını söyledi. E buda yobaz, saygısız ve hadsiz. Sende öylesin, kusura bak.

,,,,,

Birde 7/24 emir altında yaşayan, hayatı bir üst amirinin iki dudağı arasında olan ( dolaylı veya direkt olarak) insanların sanaldaki bu marjinal, asi ayaklarına oldum olası hastayım. Sabah kaçta uyanacağına, gece kaçta uyuyacağına, ne zaman yemek yiyip ne zaman tatil yapacağına nerdeyse ne zaman tuvalete gideceğine bile yine senin gibi bir insan karar veriyor. Ki bu bazen ve çoğu zaman ciğeri beş kuruş etmez insanlardan oluşuyor bu iki dudağın sahipleri. Bunlar zoruna gitmiyor da, alemlerin Rabbi sana namaz kıl dediğinde mi akıllısın sen? Şunları, şunları yapma seni yakarım dediğinde mi asi oldun sen? veya dünyada böyle bir hayat sürdün ama sabrettin al bu cennetim senin. Dediğinde yalaka mı oluyosun? Sorguluyosun.

Aptal değilsin yani şimdi sen? Bunca rezilliği, bu kadar aşağılamayı hiç karşılıksız çekiyosun? Akıllı mısın?

Şahsım adına konuşuyorum; inançsız bir insan olsam bunlar benim onurumu zedeler ve kesin ölürüm. Bu şekilde yaşayamam ben. Hiç kimse beni bu kadar pisliğin içine batmış insanların bu dünyada refah içinde yaşayıp toprak olacağına, bizimde hepimizin o çok marjinal bilgili atayızlar, deyizler de dahil azımıza zıçtıklarıyla kalacağımıza inandıramaz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver