Cevap: Öldükten sonra yaşam!
Sevgili @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kac kere oldun ? Kac kere sirattan gectin kac kere oldukten sonra yasadin ? Bizi de aydinlatir misin lutfen... Ya da lutfen cennete giden ve ya crhrnneme giden arkadaslar bizi bilgilendirsin ben hic gitmedim gormedim o yuzden var mi yok mu bilemem dedim yineliyorumda bunu.... Hayir birde Allah esittir Musluman yorumlari... Be insan evladi hristiyanida yahudiyi de museviyi de Allah yaratmadi mi ? Allah sadece Muslumanlarin mi ? Her yorumda bir musluman tamlamsi Kur'an tamlamasi...Din hakkinda konusacak adam tevratida incilide kur'an ida okusun sonra gelsin govde gosterisi yapsin. Post yazmayim yazmayim diyorum ama sessizde kalmamiza musade etmiyorsunuz... Ben allaha inanmiyorum da demedim ben ateist degilim en muslumanim diyen adamdan da muslumanim... Lakin sizlere gore muslumanlik cennete cehenneme baska bir yasama inanmaksa ben musluman degilim. Herkes kendi dusuncesini aktarmakta serbesttir. Kimse benim dusuncemi beni sahsimi yargilayamaz.
Only God can judge me...
__________________ “Every time I look at you, I fall in love all over again” Swat Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|