Cevap: Öldükten sonra yaşam!
Bir gun disari ciktim adana sicaginda...44 derece var otobusun en arka sirasinda oturdum yanimda da kankam...yaklasik 10 11 sene once yasadim bu olayi...Yanimiza turbanli bir bayan geldi oturdu... Selam melam derken havanin sicakligindan konu acildi... Ben merakima yenildim ve sordum ya sen o kiyafetlerin icinde bu havada terlemiyor musun ? Diye... Kiz bana cevap verdi biz Allaha inaniyoruz ibadet ediyoruz bu havada bile sicaklamiyorum aksine cok ferahim...Dusunsene namazimi kiliyorum ibadetlerimi yapiyorum cennete gidecegim orada yasayacam oldukten sonra.. Orada milyonlarca meyve varmis adini bilmedigimiz onlardan yiycem ben cehenneme gitmek istemiyorum... Cennet soyle cennet boyle orda su var bu var cart curt bla bla bla.... 18 19 yasindaydim ya .... Ve insanlarin beyni nasil yikaniyor olunce yemyesil bir alanda dere kenarinda uzanip beyazlar icinde meyvelerini yiyeceklerine inandiriliyor... O gun eve gittim ve kafam cok karisti acaba acaba acaba yani o kizi on dakika daha dinleseydim benimde beynim yikanabilirdi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu anlattigim yasadigim seyi eminim bazilari anlayacak ama oteki bazilari yine bakisacilarina gore yargilaycak... Ben giyindigim bir body yuzunden yolda kolundan cekilierek durduruldum ustune sen nasil muslumansin ? Sorusuyla karsilastim... Otobuste bir turbanlinin saga kayar misin ben orda oturmam erkek var sen otur emriyle karsilastim... Ve senin ki namus benim ki degil mi ? Ben niye oturcam ayakta kal dedim.... Her konuya madem muslumanlik Allah Peygamber karistiriliyor bizde iyicene mix yapalim... Bu kadar geri kafali gerici bolucu ayrikci bir zihniyet gormedim... Sizler aslnda musluman oldugunu sanan hilafetcilersiniz... Muslumanlik sizin dediginiz sekilse sizin direttikleriniz sizin yasam ve inancinizsa ben bu saatten sonra musluman olmak istemiyorum... Musluman olmak namaz kilmak oruc tutmak sagda solda Allah in adini Kitabi dillendirmek degildir... Her firsatta kitabin arkasina siginiyorsunuz ya... Ama dedigim gibi hilafetcisiniz siz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Neyse konuda son yorumumdur....
__________________ “Every time I look at you, I fall in love all over again” Swat Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|