Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Kasım 2014, 04:41   #15
tolgabati
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Usere atılan ban x süre sonra açılsın

saywhat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sanırım öncelikle ne istediğiniz konusunu netleştirmelisiniz.
konuyu mirc script sorunlarına açtığınız için mirc script olarak yardım verilmiş ,ancak sonradan eggdrop'a bağlayınca buraya taşınmış, eggdrop sorduğunuz için eggdrop/Tcl olarak yardım alınca,şimdi anope services'e döndü iş. sanırım konu ordan oraya taşınıp duracak bu gidişle...

yukardaki kod ile eggdrop kanal kullanıcı sayısı 2 altına inince banların bot tarafından kaldırılmasını sağlar demiştik,tek satırı değişirseniz. botun chanserv clear komutundan faydalanarak,chanserv'in banları kaldırması komuta edilmiş olacaktır. ancak; zaten kanalda kimse kalmadıktan sonra banları/modları kimin nasıl kaldırdığı/değiştiğininde önemi ne olacaktır ki ? kimseler görmeyecek,bilmeyecek sonuçta kimin nasıl ban kaldırdığını...

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
bind cron - "*/5 * * * *" chk:users proc chk:users {minute hour day month weekday} { foreach ch [channels] { set users [chanlist $ch] if {[llength $users] < "2" && [botisop $ch]} { putserv "privmsg ChanServ :clear $ch bans" return 1 } } return 0 } putlog "ok..."

services'lerle uzaktan yakından alakam kalmadı (çok şükür ki) 2006'dan bu yana... o nedenle servicesle alakalı düzenlemere diğer ilgili arkadaşlar yanıt verecektir artık....

Konuyu sanırım tam olarak anlatamadım.Mesele şu öyle onu yaptım bunuda istiyorum o oldu şunuda istiyorum meselesi değil.Lütfen elimden geldiğince sıkıntımı dile getirmeye çalışıyorum.Yardımlarınız için gerçekten minnetarım herşeyden önce zahmetleriniz için teşekkür ederim.Ama anlatmak istediğim mesele şu:şimdi global kanalımda bir tane eggdrop botum var sürekli halfop modunda duruyor ve !nick rumuz şeklinde yaptığımda nick ban atıyor buraya kadar herşey iyi kanalda op varsa 10 dak sonra op da ekli olan remoteden dolayı ban kalkıyor sıkıntı yok.Ama ban atıldı ve kanalda hiç op kalmadı ban olduğu gibi kalıyor o şekilde kendiliğinden 10 dak sonra açılmıyor eggdrop botlarda çok sağlıklı olmuyor o yüzden soruyorum kanalda duran services botu örnek Koruma nickli anope services bot yine kanalda kimse olmasada yada eggdrop bot olmasada 10 dakika önce atılan banı 10 dakika sonra açsın istiyorum.Böyle bir şeyin olduğunu iyi biliyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.Mutlaka anopenin bir yerinde ban süresi ile ilgili bir yer var yada ayrı bir modulu var .O yüzden sizlerin bilgilerine başvuruyorum şuana kadar sizlerden çok yardım gördüm bu konudada mutlaka bilgi sahibi olan bir arkadaşın olacağı inancındayım teşekkürler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet