Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Kasım 2014, 01:45   #55
Ocean
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Öldükten sonra yaşam!

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] herşeyi kendi ağzında söylediğin halde hiç birşeyin farkında değilsin,

Sen çıkarlar üzerine kurulmuş bir dünyada yaşıyorsun, sen bu dünyada iyilik yaparak cennete gitme vaadi işe yaşıyorsun.

Ben ise, hiç bir çıkar beklemeden bir cennet vaadine inanmadan karşılıksız ve hiç bir kar amacı gütmeden iyilik yapıyorum.

Başka insanların yaptığı kötülüklere mani olamasam dahi, yaptığım iyilikler benim için yeterince rahatlatıcı ve çok büyük bir maneviyata sahip olmamı yeterince sağlıyor. Sen olmayan bir varlığa inanıyorsun, ben olan şeylere inanıyorum, merak etme tutunacak çok fazla dalım var benim. arkadaşlarım, dostlarım, ailem, köpeğim kedim, deniz, kum, taş, sopa, ağaç herşey bak tutunup sarılabilecek çok şeyim var kısacası.

Senin bana var olduğunu kanıtlayamadığın birşeyin, benim yok olduğunu kanıtlamama hiç gerek yok zaten.

Ben hiç bir dine inanmıyorum, yaratıcıya inanmıyorum ama her ay maaşımın bir kısmını düzenli olarak körler derneğine bağışta bulunuyorum. Hiç bir kar ve çıkarım yok, sadece onların karanlık dünyalarına biraz aydınlık katabilmek için.

Günde beş defa eğilip kalkıyorsun, zekat veriyorsun fitre veriyorsun, sana bir vaat olmasa verir misin ? ben sana söyliyeyim babayı verirsin.

Sevap istemiyorum, karşılığında birşey istemiyorum, cennette akan sular, nehirler, huriler istemiyorum.

öldüğüm zaman yok olmam bana yetiyor. sizin gibi çıkarlar üzerine kurulmuş bir dünyam yok benim!

Bu arada ben alkol almıyorum. Hem içerim de kadın bedenine de sarılırım sanane ? terbiyesiz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver