@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o zaman sen de inancsızlıkla istediğini yapabileceğin, hayatı sınırsız yaşayabileceğin için dinden korkup, dini inkar edenlerdensin. Ha bir de artık deist, ateist, agnostik vs vs cok popülerlesti, havalı geldiği için de inkar ediyor olabilirsin. Senin varsayımın var ise benim de olabilir değil mi?
Valla eğer ben Allah'ı kandırıyorsam bunu tabiki görüyor, ama sen haksızsan senin hiç kurtulusun yok. Yazık sana, tutunacak bir dalın bile yok, bu dünyadaki tüm adaletsizliklerin kişiye kar kalacağına inandığın halde için rahat yaşayabiliyorsun. Korktuğunda, ya da üzüldüğünde sığınabileceğin hiçbir maneviyata sahip değilsin. Sarılabileceğin tek şey alkol şişeleri, ya da kadın bedenleri olur o anlarda sanırım. Yani geçici zevkler. Japonyada intiharlar neden çok biliyor musun? Maneviyatsızlıktan. Maneviyatsızlık hazımsızlık yaşatır bir süre sonra, bu dünyadaki çirkinliklere dayanamaz, yaşadıklarına katlanamaz ve ölmek ister korkusuzca insan. Sende o da yok.
Öyle posta böyle cevap verebilirim. Sakın bana saygısızlık ettin, hakaret ettin demeyin!! Sen kimsin de bana saçma sapan bir yakıştırma yaparsın. Ben ayeti çarptırdın dedim, sen benim inancımın boyutu ve sebebine kadar her şeye saldırdın, kendince yorumladın. Cidden yazma artık.