@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bakin cok guzel bir soz var
Cahili, beceriksizi, insan yerine sayma, bunlarla beraber oturma, hele kendini âlim sayan cahilden, aslandan kaçar gibi kaç. - Kâbusnâme [Çok kıymetli nasihatler]
Daha okuduklarini anlayamayan bilgili olduklarini sanan bu sahislardan cidden uzak durmak gerek... Yine bir soz var
Alma camla taharet yırttırırsın , Etme cahille muhabbet fıttırırsın.
Diye....
Bu @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nin imzasindan da belli zihniyeti...Eglence platformuna kadar sinmis.Ama sevgili @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir cumle sarf etmis sen okudugunu sandigin o kitabi bile anlayamamissin demis.Kesinlikle katilmaktayim...Zaten kavrasaydi yukardaki mesajimda gecen ayetleri bilir ona gore konusur benim yazdigim yorumada cehallet deyip gecistirmezdi...Ben 2. Sayfadaki mesajlari daha yeni goruyorum o yuzden bir mesaj daha atma gereksinimi duydum...
Kalkip simdi ben haa olumden sonra yasam evet var ona da reenkarnasyon deniyo ruh baska bedende can buluyor desem bu sefer yine topa tutar sen nasil muslumansin ne reenkarnasyonu diye
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Boyle beyinleri inanclari ve zihniyetleri celiskidedir... @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana da gelecek olursak sana saygim yokki konusma uslubuma dikkat edeyim ? Sen bir moderator olarak tartisma konusunda yapilan tartismaya elestirel yonden cahil cehalet vs gibi dusuncelerde bulunursan bende emir kipiyle seni uyarma luksunu kendimde bulurum.Ayrica kesinlikle haklisin bir konuda senin zekan yetmez benle tartismaya...Sen git 3 5 tane daha post kas gereksiz yorumlarinla tartisma degeri tasiyan konuyu dusurme lutfen... Belki bilgi alisverisi yapacaktik burda guzel bir tartisma ortami olacakti...Lakin sizin gibi at gozlugu takmis kisilerin empoze etmeye calistigi inanclar yuzunden bir konu daha baltalanmis oldu.