Cevap: Öldükten sonra yaşam!
| Maya Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Hic kimse olmeden gercekten baska bir yasam var mi yok mu bilemez...Hep bir soylenti kulaktan dolma laflar... Oldukten sonra yasam var ya da yok acikcasi pek takmamak lazim...Cunku ne kadar cok dusunur ve tartisirsak o kadar kayboluruz icinde...Ciksmayiz bir noktaya sonuca varamayiz.. Yasayalim ve gorelim sirf bu meraktan oturu bir cok insan kendi yasanmina son vermistir...Cok akil disi bir mantik ben bi oleyim de bakayim ne varmis oteki tarafta Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | yazmayacaktım ama yinede bir kaç kelam edeyim;
Sevgili Maya;
kimin hangi dine inandığı felan biliyorsun ki bizleri ilgilendirmez herkes tabiki özgür
düşüncelerini dile getirmekte aynı şekilde
lakin; kusura bakma ama sen bildiğin cahil cesareti ile yorum yapmışsın
yahu sevgili dostlarım ölümden sonra yaşam var mı? yok mu? bilemeyiz bunlar kulakdan dolma laflar ne demek?
senin konuştuğun cümle
delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış sözüyle eş değer oluyor bilmem farkındamısın?
inandığımız kitap'ta herşey açık ve net bir şekilde söyleniyor zaten
ama sen tutmuş birde bunları takmamak lazım diyorsun?
ne demek takmamak?
öbür dünya ki vereceğimiz hesapları düşünmeden nasıl bu dünyada kafamıza göre zevk-i sefa sürebiliriz?
lütfen beni yanlış anlamayın tamamen saygı duyuyorum düşüncene ve fazla yazmıyorum
Keyifli forumlar dilerim. |