Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Kasım 2014, 21:06   #6977
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçini dök!

Hayatta her ihtimalin bir de zıt ihtimali vardır, yani bana doğru gelen ihtimalini ben kabullenirken, bunun tam tersini başka bir insan kabullenebiliyor ama her şeye rağmen kabullenilen zıt ihtimalleri yok saymayı istediğim zamanlar oluyor. Sinirli biri olduğumu biliyorum ama sinirime yenilerek kendimi kontrolden çıkarmıyorum hiçbir zaman. Her ihtimali düşünüyorum, kendi açımdan ne kadar düşünebiliyorsam, karşımdaki insan için de en az o kadar düşünüyorum. Direkt hüküm vermek yerine, anlamak istiyorum, evet hayat insanları anlamakla zaman kaybedeceğim bir yer değil ama önümüze çıkan ve bizi alt edeceğine inanan insanlar karşısında kendimi kaybetmektense, biraz zaman kaybederek onu kendi eksikliğiyle baş başa bırakmayı tercih ediyorum. İnsanları önemsemek başka bir şeydir benim gözümde, insanları dikkate almak başka bir şeydir. Ben sadece onları dikkate alıyorum, hayatta her insanın bir ihtimali ve her ihtimalin peşinde koşan binlerce insan olduğunu bildiğim için dikkate alıyorum. Bazen susuyorum; konuşursam karşıdaki yanacak çünkü ama ben onu yakmak istemiyorum, istiyorum ki o kendi kendine yansın, içinde kavrulsun, bakamasın aynalara, kendi sesinden tiksinsin. Şanslıysam öyle oluyor, ben hiçbir şey yapmıyorum, insanlar kendi kendini bitiriyor. Belki de en sevdiğim film budur benim, bunu her defasında izlememe vesile olan her insana da teşekkür ederim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan