Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Kasım 2014, 00:25   #1669
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

Bu tarih ve saatler gözüktüğünden beri, çok kalabalık hissediyorum profili, bir baktım her yer Kasım olmuş, Kasım'da aşk başka olmayacağına göre, profil yorumları başka olsun dedim. Aslında her birinize, şiirlerden kısa kısa yorumlar yazacaktım başka olsun diye ama dedim böyle toplara girme Melo, çünkü bir Felipe Melo değilim.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] » 02 Kasım 2014 02:38 - Herhangi bir tanışıklığımız olmamasına rağmen, gerek düşünceleri, gerek yorumları, gerekse duruşuyla forumda her zaman aktif olmasını isteyeceğim üyelerden biri.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] + » 03 Kasım 2014 22:32 - Bana '' beni özlemedin '' dedi, öyle bir sevdim ki, dediğine pişman ettim yine! Ne demek özlememek? Kalpler çıkıyor ağzımdan diyorum, anlamıyor.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] » 03 Kasım 2014 02:49 - Bilemiyorum, ilk kez görüyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] + » 03 Kasım 2014 23:40 - Aylin, Ankara'nın asi tarafı, güzel yanı. Düşüncelerini de kendisini de hep sevmişimdir, foruma dönmesine de ayrı bir sevindim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] » 03 Kasım 2014 13:31 - Buralara geliyor ama eskisi gibi yazmıyor, gözükmüyor, sessiz sessiz duruyor. Özlüyoruz eskileri.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] » 03 Kasım 2014 23:53 - Olgun iki insan gibi konuşabildiğimiz müddetçe aramızda sorun olmayacağını biliyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] + » 03 Kasım 2014 06:07 - Yine yolu buralara düşmeyen ama her düştüğünde, profilimde gördüğüm, özlenen bir diğer insan. Ne olacak bu kadar özlemin sonu? Öleyim mi?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] » 03 Kasım 2014 01:09 - Develover değil, developer o bir kere! Foruma verdiğim aradan sonra, döndüğüm günden beri muhabbetimiz eksik olmuyor, iyi ki de olmuyor.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] » 03 Kasım 2014 20:51 - Tanımıyorum ne yazık ki, foruma emek veren moderatör arkadaşımız diyeyim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] + » 03 Kasım 2014 20:04 - Birbirimize karşı olan sempatimizi, son zamanlarda diyalog haline dönüştürerek sevgi patlamaları yaşıyoruz. Bugün de beni kandırdı, bir şeyler yaptı, artık bu kandırmanın cezası olarak atkı mı örer, bere mi örer bilemiyorum yani ve de kalp.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver