Cevap: Unutulmaz film replikleri
Bak beyim, sana iki cift lafim var...koskoca adamsin, paran var, pulun var, herseyin var. Binlerce kisi calisiyor emrinde... Yakisir mi sana ekmekle oynamak, yakisir mi? bunca gunahsizi colugu cocugu sokaga atmak, ac birakmak... ama nasil yakismaz? sen degil misin oz kizina bile acimayan, bir damlacik saadeti cok goren...Anlamiyor musun beyim? bu cocuklar birbirini seviyor... Ama ben bosuna konusuyorum, sevgiyi tanimayan adama sevgiyi anlatmaya calisiyorum...Sen; buyuk patron,milyarder,para babasi, fabrikalar sahibi saim bey... Sen mi buyuksun? Hayir ben buyugum ben Yasar usta... sen benim yanimda bir hicsin, anliyor musun? bir hic... gozumde pul kadar bile degerin yok... ama sunu bil, ne ogluma ne de gelinime hicbirsey yapamayacaksin... yikamayacaksin, dagitamayacaksin, maglup edemeyeceksin bizi... cunku biz birbimize parayla pulla degil sevgiyle bagliyiz... bizler birbimizi seviyoruz, biz bir aileyiz... biz guzel bir aileyiz...bunu yikmaya senin gucun yeter mi saniyorsun? Dokunma artik aileme, dokunma cocuklarima, dokunma ogluma, dokunma gelinime... eger onlarin kilina zarar gelirse ben, omrunde omrunde karincayi bile incitmemis olan ben...yasar usta, hic dusunmeden ceker vururum seni... anliyor musun? vururum ve donup arkama bakmam bile....
Yesilcam filmlerinin en klasik sahnelerinden biridir... sevgili yasar usta tiradi ve Munir Ozkul un oscar'lik performansi... Bizim Aile filminden...
__________________ You will naturally be submissive to a man that you trust to lead, even if you're a alpha female! |