Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ekim 2014, 12:51   #2
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Cem Garipoğlu intihar etmek için niçin 5 yıl bekledi

Bu ülkenin vicdanından şüphe duymaya başlamıştım, artık emin olma yolunda ilerliyorum. Öyle bir olay ki, öldüğüne bile inanmıyoruz, kim inanır ki? Doğru, neden 5 yıl bekledi? Akıl sağlığı zaten olayın gerçekleştiği günlerde bozulduysa, ki birini doğrayan inanın akıl sağlığı hapishaneye girdi diye de bozulmaz, zaten bozuktur, o zaman o an kendini öldürürdü. Bir de Perihan Mağden diye hemcinsim olmasından utanç duyduğum bir kadının yazısından sonra, bu ülkede ne manyaklarla yaşadığımızı anlamış oldum. Cinayeti meşrulaştırmaya çalışanların da akıl sağlığının yerinde olmadığı aşikar, büyük bir tedaviye ihtiyacımız var. Şimdi böyle intihar haberleri ortaya atılarak, cinayetin üzerini bir şekilde örtecekler, hatta böyle bir haberin ortaya çıkması, hükümete bile yaramıştır. Çünkü yıllardır politikaları işin içinden çıkamadıkları durumlarda, başka bir olayla ortalığı karıştırmaktan ibaretti. 2-3 güne ya da haftaya çok büyük kayıplar yaşanırsa ona da şaşırmayalım diye olayı buraya bağladım. Yine insanlar ikiye ayrılmışken, yine gözler nefretle bakarken bakalım daha neler yaşayacağız. Hayatımız tehlikede, aklımız da. Aklını kaybedenlerin ülkesi burası.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan