Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ekim 2014, 21:26   #16
¿
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: StaLwart - Acik kaynak kodlari. Sadece IF'de ;)

InviSibLe Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
projeye 2 senedır lısans vermıyorum ben bazı seyler adapla alakalı sende yoksa yapıcak bısey yok ircfanclub duruyo uzerıned calıstıgım ıcın off durumda , bulundugun mekana zarar vermeye calısmasaydın elındekı şifre gecerlı olurdu bazı seylerı kendınde arıcan neyse sana sormadan lısans alinın yaptıgı projeye bıkac sey ekledın bot senın oldu tabı neyse baska yorumum yok bızı tanıyanlar bılıyo projeyı kımın yaptıgını

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:21 -->-> Daha önceki mesaj 21:19 --

botu ucretlı satan olduysa sen satmıssındır şifreleyen sendın bunun bencıllıkle alakasıda yok senın bu paylasımı nıye yaptıgını sende bılıyosun bende i..eğine paylastın ya bunu bıseyler paylasarak ıspat etmeye calısma bız bılıyoruz oyle oldugunu

Pff aganin mali gidiyor cobanin cani cikiyor.
Arkadas iyide sanane ? Proje bizim sen niye atliyorsun ki anlamadim, haa derdin sadece bende olsun ise yalamalarin ile birlikte yapacaksiniz birseyler sadece siz kullanacaksiniz o zaman; bencilligin luzumu yok oka ? :p

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver