Kaynana Dili
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler
4 adet patlıcan
2 yemek kaşığı mayonez
1 yemek kaşığı hardal
2 tane kırmızıbiber
Kaşarpeyniri
3 tane domates
Kürdan ve kızartma yağı
Tarif
Patlıcanları uzun uzun keselim ve tuzlu suda bekletelim
daha sonra kağıt havlu arasına alıp kurulayalım.
yağımızı kızdıralım patlıcanlarımızı kızartalım.
Kızaran patlıcanlarımızdan birini tezgaha yayalım üstüne mayonez ve hardaldan oluşan sosu sürelim
daha sonra bir ucuna dilimlediğimiz domates kırmızı biber ve kaşar peyniri dilimini koyalım ve saralım
kurdanla açılmaması için tutturalım.
Ve servis tabağına alalım
biberli yağı üzerinde gezdirin ve servis yapın.
__________________ ~ Adım YaLnızLık ~ |