|
MesqeN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Dğru olmadığını ida etiğim hiç bir şey yok ben konuya Ar-ge kapsamında cevap verdiğimi düşünüyordum faklı bir bakışla yaklaşmadım kafamı yormam gereken cokfazla şey var bu konuya okadar yaklaşamıyorum ama yormam gerekiyorsa
bu konunun Ar-ge değeri neresinde ?
Araştırma geliştirme yok konuda konu içerisinde Daha önceden çalışılmış sonuçsuz yada sonuçlu ücretli şeyler zaten var. BKNZ: sncmaster di Sanırım umut Arkadaşın böyle ücretli bir modulu zaten mevcut
BKNZ : Namessi ti Sanırım nickleri tam yazamıyorum eggdrop bölümünde konusu mevcut bunların Ar-ge değeri varsa Birileri Yanlış bişiler yapıyor.
ben verilen emeğin kötü yada kötülemek amacı ile konuşmadım basit bişi değil ama ücretli bir şekilde Ar-ge kapsamında satılmasına kar$ıyım. bu yanlış olabilir ama bu benim DÜŞÜNCEM.
UFUK kardeşimizin yaptığı işi kötülemiyorum kesinlikle kendisini tevrik ediyorum güzel (iş)
|
Özgün bir çalışma, eğer geliştirilebilir (ek özellikler katılabilir/zenginleştirilebilir) ise veya gelişime açık ise Ar-ge kapsamına girer. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zaten böyle bir çalışma yapmış. Karşı olabilirsin, bu ücretli kullanıma sunulmayacak anlamına gelmez. Bende ücretli olmasına karşıyım. Keşke hayatta her şey bedava olsaydı ama öyle değil. Bunu; işin içine girmeden (bir fikir üretip, onu hayata geçirmeden) anlamak baya bir zor. Umarım söylemek istediğimi anlatabilmişimdir.