Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ekim 2014, 23:30   #18
Feragat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Webten Nick Kayit Sistemi

MesqeN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dğru olmadığını ida etiğim hiç bir şey yok ben konuya Ar-ge kapsamında cevap verdiğimi düşünüyordum faklı bir bakışla yaklaşmadım kafamı yormam gereken cokfazla şey var bu konuya okadar yaklaşamıyorum ama yormam gerekiyorsa

bu konunun Ar-ge değeri neresinde ?

Araştırma geliştirme yok konuda konu içerisinde Daha önceden çalışılmış sonuçsuz yada sonuçlu ücretli şeyler zaten var. BKNZ: sncmaster di Sanırım umut Arkadaşın böyle ücretli bir modulu zaten mevcut
BKNZ : Namessi ti Sanırım nickleri tam yazamıyorum eggdrop bölümünde konusu mevcut bunların Ar-ge değeri varsa Birileri Yanlış bişiler yapıyor.

ben verilen emeğin kötü yada kötülemek amacı ile konuşmadım basit bişi değil ama ücretli bir şekilde Ar-ge kapsamında satılmasına kar$ıyım. bu yanlış olabilir ama bu benim DÜŞÜNCEM.

UFUK kardeşimizin yaptığı işi kötülemiyorum kesinlikle kendisini tevrik ediyorum güzel (iş)

Özgün bir çalışma, eğer geliştirilebilir (ek özellikler katılabilir/zenginleştirilebilir) ise veya gelişime açık ise Ar-ge kapsamına girer. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zaten böyle bir çalışma yapmış. Karşı olabilirsin, bu ücretli kullanıma sunulmayacak anlamına gelmez. Bende ücretli olmasına karşıyım. Keşke hayatta her şey bedava olsaydı ama öyle değil. Bunu; işin içine girmeden (bir fikir üretip, onu hayata geçirmeden) anlamak baya bir zor. Umarım söylemek istediğimi anlatabilmişimdir.

i'm here sometimes

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver