Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ekim 2014, 22:55   #17
uFuK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Webten Nick Kayit Sistemi

Öncelikle bir konuya açıklık getireyim, bu zamana kadar yaptiğim "bütün" çalışmaları ücretsiz yayinladim. Ücret karşiliği script yaptırmak için birçok kişiden teklif aldım, kabul etmedim.

Ar-Ge (Araştırma-Geliştirme) Adindan da anlasılacaği üzere Ar-Ge Varolmayan birşeyi yapmak demek değildir.
Televizyon bir İcattir. (İcat daha önceden olmayan birşeyin yapılmasıdır) Buluş (Yerçekimi Kanunu) Doğada Var Olan Birşeyin, İnsan Beyni Tarafindan Yorumlanip, İnsanin Anlayacaği Şekilde Keşfedilip, Cebirsel,Sözel vb. İfade Edilmesidir.

Şimdi yukardaki teknik bilgiler ışığında örneklendirmek gerekirse ;

Televizyon = İcat
LCD Televizyon = Ar-Ge 'dir.

IRCServices Nick Kayıt Sistemi = İcat
Web Üzerinden Nick Kayit Sistemi (Kolaylaştırılmış Arayüz, Çeşitli Saldirilara Önlem) Ar-Ge'dir.

Bu konu üzerinde mutabakata varalim birkere. Şimdi benim konuma dönelim.

Bunu Ücretli Yayinlamamdaki Amaç Benzeri Konularda Para Kazanan (Bu Kişilerin İstediği Ücretler, Bazi İsteklerdeki Gibi Uçuk Kaçık Şeyler Değildir) Arkadaşlari Mağdur Etmemektir.

Bu Modülü IRC'e Yatirim Yapan, Taban Bir Finansal Bütçesi Olması Beklenen Sitelere Satmak Amacındayim Zaten, Böylelikle Kediyi,Aslandan Ayirabilirsiniz. Gerçekten Biryerlere Gelmek İsteyen İRC Sahipleri Ar-Ge'lere Bütçe Ayirarak Sitesinin İçeriğini Zengin Tutmak Durumundadir.

Tekrar Altını Çiziyorum, Bu Projeyi Ücretli Satmamdaki Amaç, Diğer Geliştiricileri Mağdur Etmemek, Piyasayi Ayaklar Altına Almamaktir. Kendim Gibi Geliştirici Arkadaşlarımla Olan Konuşmalarımda Hepsinin Tavri Bu Yönde Olmuştur.

Umarim Anlatabilmişimdir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver