Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ekim 2014, 22:25   #16
MesqeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Webten Nick Kayit Sistemi

Feragat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Evet haklısın burada herke(s)in yorum yapmaya hakkı var. Buna kimsenin itirazı olacağını düşünmüyorum. Fakat biraz düşünerek yorum yapılsa daha doğru olur bence.
- Çünkü burada olaya bakış açın yanlış.
Sana basit bir örnek bile verebilirim;
Microsoft Office programı normalde ücretli(Lisanslı) bir proğramdır. Fakat alternatif olarak OpenOffice veya LibreOffice gibi ücretsiz (Free) Office programlarıda mevcut. Dileyen gider ücretlisini alır kullanır dileyen ücretsizini indirir kullanır. Ücretli kullanılan yazılımlar ücretsizlere göre genellikle kullanıcıya daha çok seçenek/kullanım kolaylığı/Daha geniş destek(yardım) vb. hizmet sağlar, ücretsiz ile arasındaki genel fark kısaca budur. Eğer senin baktığın mantıkla olaya bakılsa kimse gidip para verip Microsoft Office almazdı. Buna benzer pek çok örnek var bunu herkes biliyor.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'un paylaştığı konu, sıfırdan yapıp geliştirdiği ve geliştirmeye devam edeceği bir iştir. Verdiği emeğe-uğraşlara ben bizzat şahidim. Bazılarına çok basit gibi gözükse de emek/uğraş isteyen bir iştir. Yorum elbette yap, elinde buna benzer paylaşımlar varsa elbette uygun kategorilerde paylaş ama bunu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sanki çok yanlış bir iş yapıyormuş gibi düşünerek yapma. Sonuçta özgün bir çalışma. Emeklerine sağlık, Başarılar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .

Dğru olmadığını ida etiğim hiç bir şey yok ben konuya Ar-ge kapsamında cevap verdiğimi düşünüyordum faklı bir bakışla yaklaşmadım kafamı yormam gereken cokfazla şey var bu konuya okadar yaklaşamıyorum ama yormam gerekiyorsa

bu konunun Ar-ge değeri neresinde ?

Araştırma geliştirme yok konuda konu içerisinde Daha önceden çalışılmış sonuçsuz yada sonuçlu ücretli şeyler zaten var. BKNZ: sncmaster di Sanırım umut Arkadaşın böyle ücretli bir modulu zaten mevcut
BKNZ : Namessi ti Sanırım nickleri tam yazamıyorum eggdrop bölümünde konusu mevcut bunların Ar-ge değeri varsa Birileri Yanlış bişiler yapıyor.

ben verilen emeğin kötü yada kötülemek amacı ile konuşmadım basit bişi değil ama ücretli bir şekilde Ar-ge kapsamında satılmasına kar$ıyım. bu yanlış olabilir ama bu benim DÜŞÜNCEM.

UFUK kardeşimizin yaptığı işi kötülemiyorum kesinlikle kendisini tevrik ediyorum güzel (iş)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver