@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir önceki postumdaki kodlar size ,nasıl botumda denediğimi göstermek içindi ki, istediğiniz değişikliğin eggdrop üzerinde işleyebilmesi için prosedürlerin içinden (şifrelenmiş kısımlarında) yapılması gerektiğini kanıtlayan/gösteren,, durumu test etmek için kullandığım kod parçalarıydı...başka türlü dışardan olmadığını ,dilerseniz kendinizde deneyip görebilesiniz diye onlarıda buradan vermiştim.
eggdrop'ta farklı bir tavır sergiliyor. tclsh üzerindeyse prosedür içinden yada dışından fark etmiyor... verdiğim ilk random çıktı verdiren kod satırı hertürlü çalışıyor.ama eggdrop'ta durum değişik,illa prosedür içlerinde istiyor o random satırını...
buradaki ->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kodu "raw code" yazısına tıklayıp indirin.açıkta olan ayarları ,kendi tercihlerinize göre düzenleyip deneyin.
random ident ayarını şifreli kısmın içine(prosedür içlerine aldım.çünkü eggdrop bunu istiyor...muş...)sonra yeniden şifreledim. deneyin bakalım istediğiniz gibi çalışıyor mu şimdi...
not : clubber'a gelirsek, en son mesajlaşmalarımızdan bildiğim kadarıyla,şifrelenmiş kodu nasıl kırabileceğini henüz* keşfetmemişti.bana birkaç kez değişik yollardan ulaşıp sormuştu ,bunu açmanın yolunu... kendisi son dönemlerde yaptığı bazı kodlarını şifrelemiş ve paylaşmıyordu...
yani istediğiniz değişikliği clubber yapamazdı.( aradan geçen zaman içersinde kendisi keşfetmediyse ) çünkü yukarıda belirttiğim gibi "kodun şifrelenmiş kısımlarında düzenleme gerektiriyor. sizin istedikleriniz.