Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ekim 2014, 14:00   #5
pento
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 99. Haftanın Çok Bilmişi: ''pento''

Soruların için teşekkür ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] biraz az olmuş sanırım)) şöyle yapsak ben aralarından seçerek cevaplıyım en iyisi,çünkü sorunların bazıları aynı cevaplara çıkacak.

Hangi şarkı seni en çok etkiyor ve nedeni ?
- Cem Karaca - Bu Biçim bu şarkının yeri ayrıdır bende çok seviyorum ama inan ki belli bi nedeni yok.

Forumda en merak ettiğin kişiler?
- Herkesi merak ediyorum kız/erkek ayırmaksızın.

Beni hayata en cok bu bağliyor diyebileceğin birsey varmı ?
- Ailem ve arkadaşlarım

Gittiğin düğünde kalk oyna kalk oyna diye tuttururlarsa..?
- Oynarım ) kabileyetim vardır göçmenlikten gelen şeyler bunlarda.

Ağlamak insanı zayıf gösterir mi?
- Benim açımdan gösterir.Ben şahsen zor ağlayan birisiyimdir.Bana göre güçsüzlüğü çaresizliği temsil eder göz yaşı.

Fal baktırır mısın?
- Fal ve burçlara inanmam.

Asla sinirlenmeyeceğin birileri var mı?
- Hayır yoktur,gerçeği söylemek gerekirse yeri geliyor annemize babamıza bile sinirleniyoruz.Onun için kimse o havaya girmesin. )))

Yemek seçermisin hiç bilmediğin bi yerde rahatlıkla yemek yermisin? Yoksa kaşık çatal bardak kontrolu yapıp ona göre mi sipariş verirsin?
- Yemek seçerim evet.Yani hiç bilmediğim bi yerde rahatlıkla yemek yermiyim o an ki açlığıma bağlı aslında bu ) kesinlikle kaşık,çatal,bardak kontrolü yaparım.

Kaç numara ayakkabı giyiyorsun?
- 42

Kadınlar mı daha yoğun aşk acısı çeker, erkekler mi?
- Genelde kadınlar tabiki.

Seni irc.forumları'na getiren ve burada tutan nedir? Ya da nelerdir?
- IRC ile tanışmam 2004 senesinde oldu.Güzel dostluklar ve arkadaşıklık edindim.Bilirsiniz biraz bu işlerin içine girince herşeyden haberdar oluyorsunuz.Beni buraya getiren arkadaşlarım oldu ve burda tutan da hala onlar ve IRC )

İsminizden memnunmusunuz???
- Erkan Mehmetçik ismim adım ve soyadımdan gurur duyuyor ve en iyi şekilde taşımaya çok önem gösteriyorum.

Nickinin anlamı nedir?
- Asıl nickim Pentagram'dır.Takıldığım irc serv'ında bu nicki kullanıyordum.Fakat forum'da bu nicki başka birisi kullandığı için kısaltılmış bi şekilde öylesine 'pento' nickiyle girdim öyle de kaldı

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver