Soruların için teşekkür ediyorum @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] biraz az olmuş sanırım
)) şöyle yapsak ben aralarından seçerek cevaplıyım en iyisi,çünkü sorunların bazıları aynı cevaplara çıkacak.
Hangi şarkı seni en çok etkiyor ve nedeni ?
- Cem Karaca - Bu Biçim bu şarkının yeri ayrıdır bende çok seviyorum ama inan ki belli bi nedeni yok.
Forumda en merak ettiğin kişiler?
- Herkesi merak ediyorum kız/erkek ayırmaksızın.
Beni hayata en cok bu bağliyor diyebileceğin birsey varmı ?
- Ailem ve arkadaşlarım
Gittiğin düğünde kalk oyna kalk oyna diye tuttururlarsa..?
- Oynarım
) kabileyetim vardır göçmenlikten gelen şeyler bunlarda.
Ağlamak insanı zayıf gösterir mi?
- Benim açımdan gösterir.Ben şahsen zor ağlayan birisiyimdir.Bana göre güçsüzlüğü çaresizliği temsil eder göz yaşı.
Fal baktırır mısın?
- Fal ve burçlara inanmam.
Asla sinirlenmeyeceğin birileri var mı?
- Hayır yoktur,gerçeği söylemek gerekirse yeri geliyor annemize babamıza bile sinirleniyoruz.Onun için kimse o havaya girmesin.
)))
Yemek seçermisin hiç bilmediğin bi yerde rahatlıkla yemek yermisin? Yoksa kaşık çatal bardak kontrolu yapıp ona göre mi sipariş verirsin?
- Yemek seçerim evet.Yani hiç bilmediğim bi yerde rahatlıkla yemek yermiyim o an ki açlığıma bağlı aslında bu
) kesinlikle kaşık,çatal,bardak kontrolü yaparım.
Kaç numara ayakkabı giyiyorsun?
- 42
Kadınlar mı daha yoğun aşk acısı çeker, erkekler mi?
- Genelde kadınlar tabiki.
Seni irc.forumları'na getiren ve burada tutan nedir? Ya da nelerdir?
- IRC ile tanışmam 2004 senesinde oldu.Güzel dostluklar ve arkadaşıklık edindim.Bilirsiniz biraz bu işlerin içine girince herşeyden haberdar oluyorsunuz.Beni buraya getiren arkadaşlarım oldu ve burda tutan da hala onlar ve IRC
)
İsminizden memnunmusunuz???
- Erkan Mehmetçik ismim
adım ve soyadımdan gurur duyuyor ve en iyi şekilde taşımaya çok önem gösteriyorum.
Nickinin anlamı nedir?
- Asıl nickim Pentagram'dır.Takıldığım irc serv'ında bu nicki kullanıyordum.Fakat forum'da bu nicki başka birisi kullandığı için kısaltılmış bi şekilde öylesine 'pento' nickiyle girdim öyle de kaldı