Konu: Abant Kebabi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Eylül 2014, 23:14   #1
Çevrimiçi
Seyra
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Abant Kebabi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Malzemeler
4 ORTA BOY BOSTAN PATLICANI2 ORTA BOY SOĞAN2 ORTA BOY DOMATES1 KAVANOZ MANTAR300 GR KUŞBAŞI ET ( DANA )3-4 ADET SİVRİBİBER1-2 DİŞ SARIMSAK1 KAŞIK BİBER SALÇASI3 ÇORBA KAŞIĞI SIVIYAĞLİMON SUYUTUZ KARABİBER ARZUYA GÖRE KEKİK
Tarif
PATLICANLAR SOYULMADAN UZUNLAMASINA 2 EŞİT PARÇAYA BÖLÜNÜR.İÇ KISMI KAYIK GİBİ OYULUR , TUZLU SUDA BEKLETİLİR.ARDINDAN LİMONLU SUDA BİRAZ BEKLETİLİR , SUDAN ÇIKARILDIKTAN SONRA KURULANIR.KIZGIN YAĞDA ARKALI ÖNLÜ KIZARTILIR.KAĞIT HAVLU SERİLİ TEPSİYE ALINIR._ ETLER HAŞLANIR.SOĞANLAR HALKA HALKA DOĞRANIR.DOATESLER KÜP KÜP KESİLİR.SİVRİBİBER VE MANTARLAR DOĞANIR.( MANTARLAR KONSERVE DEĞİLSE LİMONLU SUDA HAŞLANIR )SOĞANLAR SIVIYAĞDA SALÇA İLE KAVRULUR.DİĞER MALZEMELER VE ETLER İLAVE EDİLİP PİŞİRİLİR.ETLİ VE MANTARLI HAR.PATLICANLARIN ÜZERİNE DOLDURULUR.FIRIN KABINA SIRALANAN PATLICANLARIN ÜZERİNE SALÇALI SU DMKÜLÜP FIRINDA PİŞİRİLİR.

__________________
~ Adım YaLnızLık ~
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver