Deniz Dalgasi Tuna Dalgasi Pasta
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler
250 gr.margarin
4 tane yumurta
250.gr.seker
400.gr un
2 yemek kasigi nisasta
1 tane vanilya
1 tane kabartma tozu
3 Yemek kasigi kako
3 Yemek kasigi süt
BENIM KREMA SECIMIM:KESKINLININ TAMAK ZEVKI
3 Tane cig krema (SCHLAG SAHNE)
3 Tane krema sertlestirici (SAHNE STEIF)
3 yemek kasigi seker
250 gr. süzme yogurt (QUARK)
BENIM ZEVKIM ÜZERI ICIN KIRMIZI SOS:
1 paket kirmizi tart jölesi(TORTEN GUß)
200ml visne suyu
2 yemek kasigi seker
Tarif
Margarin ,seker,vanilya, yumurtalar köpürene kadar cirpilir
Un,nisasta ve kabartma tozunu bir kaba eleyin
Karisima tekrar eleyerek ilave edin pürüzsüz bir hamur elde edene kadar cirpin
Firin tepsisine yagli kagit serin kek hamurunun yarisini tepsiye yayin
Diger yarisina sütü ve kakaoyu ekleyip tekrar cirpin
Beyaz hamurun üzerine yayin
Son olarak visneleri gelisi güzel yayin
180 derecede pisirin
ÜZERI ICIN :
1 sise visne kompostosu (SAUERKIRSCHEN) VEYA buzluktan visnede olabilir ama buzu cözülmüs suyuda süzülmüs olsun!!!!!!!
KREMA ICIN
Hepsi krema sertlesene kadar cirpilir az donmasi icin buz dolabinda bekletilir
Pisip sogyan kekin üzerine yayilir
Catalla dalga sekilleri verilir resimdeki gibi
SOS
Paketin üzerinde yazdigi gibi hazirlayin
Sogmadan gelisi güzel pastanin üzerini süsleyin
2-3 saat dolabta donduktan sonra dilimleyip servis yapin afiyet olsun
__________________ ~ Adım YaLnızLık ~ |