Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Eylül 2014, 10:20   #1664
blazeofglory
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : özlemin tarifi için adını anmanız kafi..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : çok iyidir,tanıdığım aynı platformda bulunduğum için kendimi şanslı hissediyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Abisinin balı, marjinal duruşu var. Saygı da kusur etmez, sevgisini göstermekten de imtina etmez..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Dünyanın en güzel çiçeği. Abisinin meleği. O kadar temiz, pak ,duru bi kişiliği var ki fotoğraflarına baktığınızda bile kolayca anlayabilirsiniz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Bu platform ve öncesi ile yaklaşık 5 yıldır tanıdığım güzeller güzeli bal küpüm. Cıvıl halleri ile benim aklımı alır . Saygısı sevgisi dillere destantır..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : kardeşimdir. enikonu tanımasakta birbirimizi sevgimizi karşılıklıdır eminim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Halet-i ruhiyesi yazdıkların yansıyan melankolik adam..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : tanımıyorum ne yazık ki..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Usturuplu duruşu , yorumlarında ki kaliteyle nasıl da bütünleşiyor. Örnek alınacak karakterde bir kullanıcı. Eksikliği tüm forum için büyük kayıp..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : hanım hanım bir kullanıcı. sevgi ve saygısına nail olmak benim için büyük mutluluk.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver