Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Eylül 2014, 09:29   #10
saywhat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Radyo dinleyen nick tcl ile ilgili.

başka biriyle DCC chat deneyin o denemede de aynı durum oluşuyorsa , PC'nizde olabilecek anti-virüs yada firewall yazılımları, artı NAT ardından bağlanıyorsanız ,DCC / handshake için kullanılan portlar bloke olduğundan dolayı olabilir.

DCC olmadıysa "telnet" seçeneği var. botun .conf dosyasında listen xxxx all satırında xxxx yerine belirtilmiş port aralığını ve set my-ip yada set hostname ayarlarındaki IP yada host kullanılarak ,örnek windows telnet penceresinde o IP/host portu şeklinde bağlanabilirsiniz.
buradaki sözü geçen IP/host botun üzerinde işlediği shell'in IP yada hostu olacaktır. birden fazla IP/hostu var ise o halde botun .conf'unda hangisi kullanılıyorsa set my-ip yada set hostname (1.6.x serisindeki botlar için) 1.8 botlarında set vhost4 yada IPv6 kullanılıyorsa set vhost6 şeklinde olur bu ayar... bu ayarda belirtilmiş olması gerekir...

şurada tanıtımını yaptığım aracıda bu iş için kullanabilirsiniz -> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

daha evvel tanıtmamışsanız kendinizi ilk bağlantıda "new" olarak girin login-name sorduğunda sonra sizden yeni bir login name isteyecek ki bu set owner " " ayarında belirttiğiniz rumuz olmalı... (bu önemli bir husustur. -> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] )

sonra şifre belirlemenizi ve doğrulamasını ister sonra bağlanırsınız. set owner ayarına birden fazla handle / login-name eklenebilir bu illa irc nickinizle eşleşmesi gerekmez.

set owner "bir, iki, uc" gibi birden fazla handle owner olarak girilebilir. şurada ben bunları resimli olarak anlatmıştım -> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

yukarıda paste linkiyle verdiğim koddaki muaf nicklerde sorun olmuşsa şu şekilde -> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de denenebilir. muaf nickleri ayıklamanın birden fazla yolu bulunabilir. sorun benim için şudur ki ,ben bu tür kodları deneyemem kendi botumda nasıl çalıştığını vs ..
denemesi size kalmış birşey...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver