Cevap: Buluştuğu hayat kadını, annesi çıktı.
Boyle seyleri kucuk emrah filmlerinde goruyorduk zamaninda simdi ise canlisi..Ama cocukta hatali madem annen gordun ne diye ortaliga dokup milyonlara bildiriyorsun...Amac ne ? Anneni gormussun hala neyi uzatiyorsun ? Nasil oluyorda bu haber oluyor ? Inanin icim hic ama hic acimadi emrah filmlerine nasil gulduysem yine guldum...Belki bir insanlik ayibi ama en buyuk ayip o cocugun annesi ne kdr or....puda olsa boyle yayin etmesi...Su kismi iyicene okuyun sonra yorum yapin bence... Bu evlada kimse uzuldugunu soylemesin ! "Annem ile babam 10 yıl önce boşandılar. Ben daha 13 yaşında bir çocuktum. Annem daha sonra başka biriyle evlendi. Ondan sonrasından haberim yok. Zaman zaman beni ziyaret eder görüşürdük. Çevremde tanıdıklarım 'Annemin hayat kadını olduğunu' söylediler. İnanmadım. Arkadaşımdan telefonunu aldım, aradım. Gerçekten beklediğim durağa geldi. Şok oldum, sinirlendim ve gözyaşı döktüm. Kendisi de otobüse binip uzaklaştı." dedi.
Farkinda misiniz bilmem ama olayi cocuk anlatiyor millete....
__________________ “Every time I look at you, I fall in love all over again” Swat Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|