16 Eylül 2014, 01:07
|
#1661 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| **
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kişiliğini hiçbir zaman bozmamış,saygıdeğer abilerimden birtanesi. (Çokca severim)
Adem: Eski admin.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bayan adminleri görmek bu foruma getirilmiş en büyük yeniliklerden bir tanesi. Ve bu adminiçemiz, çok içten. Kısa zamanda tanışmış olsakta sevildi.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Benim uyuscanım, dostum, her şeyim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Eskimeyen dostum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ruhum o benim, ruhum!
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Foruma ilk geldiği zamanlar birbirimize ısınamamıştık. Hatta çok kavga ettik. Ancak insanlar muhakkak değişir. Şimdi ise, sevdiğim, saygı duyduğum hatunlardan birisi oldu.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Aramızdaki mesafeler görülmeyen şeyler.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Eski ve yeni admin.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Konularını ve postlarını hatta samimiyetini beğendiğim, güzel hatunlarımızdan. |
| |