Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Eylül 2014, 18:44   #6
NarÇiçeği
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hoşcakal Sarman'ım :(

AftieL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
canım benim ya çok üzüldüm insanlar el kadar bebek kediden ne isteyebilirki
başın saolsun canım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sağolasın canım benim , sen liliye çok dikkat et çok , böyle elim bir acı sonu olmasın bal kediciğinin

Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Canım narçom benim, o kadar üzüldüm ki, bugün bize dediğinden beri bunu en az senin kadar üzüldüm. İnsanlar kadar tehlikeli başka canlı yok sanırım bu dünyada, bir yanda senin gibi insanlar bir yanda da ona kıyanlar. Güzel bakışlı kedimize veda ediyoruz sırf bu insanlar yüzünden ama sen ağlama. Biliyorum çok şey paylaştın, çok sevdin, bunu herkes anlayamaz. Rahat uyu tatlı Sarman, biz seni çok sevdik.

Off...

Ah melom ah.. Çok zordu dün çok.. Dostlar sağolsun , insanın böyle zamanlarda teselliye çok ihtiyacı oluyor , iyi ki varsınız.. Kaç kedim öldü şimdiye kadar , ölüm işte kaç kere gelse de alışamıyorsun , üzülüyorsun.. Hele sarman ah güzel gözlü güzel bakışlı kedim.. Hiç gitmemiş gibi hissediyorsun , ona yaptıklarımdan olsa gerek içim bu yönde rahat.. Ona o silahı sıkanlarda cezasını görür er geç..

Kalemzede Nickli Üyeden Alıntı
Bu dünyada böyle o... kötü insanlar ölmez de iyi insanlar ölür.

Evet bu dünyada öyle gerçekten.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver