Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Eylül 2014, 22:57   #1
NarÇiçeği
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hoşcakal Sarman'ım :(

Çok üzgünüm.. Evet cumartesi günü okuluma gidecektim bu ayrılık yine olacaktı ama erken oldu ve farklı oldu.. O hayatta yok artık.. Her insanın zaafı farklıdır ilgi duyduğu hoşlandığı şeyler farklıdır..
Evet kedileri çok seviyorum bu da benim yapım, böyleyim..Her hayvanı sevmemin yanında kedilere duyduğum ilgi çok başka.. Herkes hayatta bir şeyleri seviyor.. Benimde nasibime kedileri sevmek düşmüş..
Bugün akşam saatlerinde tam da ne diyebilirim Litvanya-Türkiye basketbol maçının 3. periyodunda gerçekleşti.. Sarman salondaydı oda da dolanıyordu çok oyuncu bir kedi olduğundan etrafa saldırıyordu babamın ayağına falan saldırır düşüncesi ile bizimkiler kızdığından içimden yine kızarlar diye kediyi maç bitene kadar dama çıkarmak düşüncesi geçti aklıma ve çıkardım.. İçimden de bırakmak geçmiyordu yağmur yağmıştı yerler ıslaktı ama bıraktım.. dama çıkmayan bir kedi değil çogunlukla yukarılarda gezer.. Maçın bitmesine 2 dakika kala yukarı çıktım sesleniyorum sesleniyorum karanlıkta olduğu için etrafta göremiyorum gözüm karanlığa alışınca bir baktım hemen sağ yanımda yerde yatıyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yerde uyudu sandım önce.. Bir dokundum cansız ölmüş.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
telefonun el fenerini açtım ölmüş
bakıyorum durduk yere niye ölür daha aşağıda saldırıyordu her yana oyun oynatıyordu abim.. dikaktle baktım baktım sağ ön ayağının üst kısmına tek saçmayla sıkmışlar ölmüş

Halbuki iki gün köye gittik sarman 2 gece damda tek kaldı hiçbir şey olmadı.. geldiğimde çok canlı buluyordum.. bu sefer ne oldu biz evdeyiz o yukarıda ve her şey 10-20 dakika içerisinde oluyor..Olunca oluyor işte

uf çok kötü oldum ya kafam dağılır diye bilgisayarı açtım.. her yerde sarman evde bilgisayarda internette..Ağlamam kesilmişti yine başladı yazdıkça rahatlarım sanıyordum yok daha kötü oldum gözlerim kan çanağı

Bu çok zor bir şey ölümü yaşamak çok zor bir şey.. Alıştığın bir şeyi kaybetmek heleki böyle.. Ya hu sen kimsin ne diye silahla kedimi vuruyorsun be ! El insaf ya

Kazara böyle bir şey olabilir mi ? Hadi orada ben olsaydım annem babam abim olsaydı insanların yaşadığı bir yere silah mı sıkılır ya

Tamam hepimiz öleceğiz , inanırım.. Ama bu şekilde böyle ölmesi beni çok kötü etti.. Geçer mi geçer..

Çok başım ağrıyo, uyusam uyuyamıyorum boş kalsam aklıma geliyor.. Ne zor bir süreç..
Kimsenin yaşamasını istemem..

Güzel kedim... Biliyorum böyle bir ölümü hak etmedin 5 saat öncesinde hop hop oynuyordun şimdi yoksun..Hayat böyle işte.. Daha yazamayacağım

Her zaman ki tüm kedilerin o tatlı uykuları gibi sen de rahat uyu! Seni seviyorum...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan