Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Eylül 2014, 22:01   #5
Kalemzede
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ABD, Ukrayna'yı 95-71'lik skorla mağlup etti!

Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Faried ya da Davis sakatlanmadıktan sonra bir anlamı yok, Harden'da sakatlanabilir aslında, bizi fazla üzdüler onlar ama neyse, hiçbirine bir şey olmasın, özellikle Faried ve Harden'a.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ABD'de Cleveland Cavaliers'ın yıldızı Kyrie Irving'i sevmiyorum çünkü Los Angeles Clippers'ın yıldızı Chris Paul varken NBA'in 'En İyi Oyun Kurucusu' benim açıklamaları yapan Kyrie Irving'i, LeBron James Cleveland Cavaliers'a transfer olduğu için sevmek zorunda olduğumu düşünüyorum.

Bir de Houston Rockets'ın yıldızı James Harden bir yandan en sevdiğim oyuncu bir yandan en sevmediğim oyuncu, arkadaşımla Playstation'da NBA 2K14 oynarken ben genelde Miami Heat'i alıyorum arkadaşım Houston Rockets'ı alıp James Harden ile sağdan ve soldan yağmur gibi üçlük atıyor bana.

Bugünkü Ukrayna-ABD maçında Denver Nuggets'ın yıldızı Kenneth Faried klasik Dunk'ı (Smac) bastı. (YouTube'a Ukraine v USA - Game Highlights - Group C - 2014 FIBA Basketball World Cup yazarak izleyebilirsin.)

English Preparatory Department
School of Foreign Languages
Assistant English Teacher
Ankara Baskent University
2017-18

“Benim, senden öncem ve senden sonram yok, yalnızca sen varsın...”
C.A - 31.12.2010 - ∞

English Language and Literature
Faculty of Humanities and Letters
Ankara Bilkent University
2010-15

IRCForumlari.NET Reklamlar