01 Eylül 2014, 17:47
|
#2750 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Forumdan Birine Şarkı Yolla
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Harun Kolçak - Ağlat Beni şarkısını dinlesin-tam bizlik-. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Ahmet Kaya - Korkarım şarkısını dinlesin. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Little Big Town - Boondocks şarkısını dinlesin. ( Blueneck - Epiphany şarkısını da dinleyebilirsin sen, iki ters köşe ). @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Son Feci Bisiklet - Bikinisinde Astronomi şarkısını dinlesin. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Cengiz Kurtoğlu - Unutamam ki şarkısını dinlesin. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Korhan Futacı ve Kara Orkesta - Ben Yine Sana Vurgunum şarkısını dinlesin. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Pinhani - Ya Sen Olmasaydın şarkısını dinlesin. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Saturnus - All Alone şarkısını dinlesin. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Multitap - Kalbini Bana Ver şarkısını dinlesin. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Şebnem Ferah - Perdeler şarkısını dinlesin. (her gün güneş doğar, yeter ki açık olsun perdeler derken aklıma geldin). @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; TNK - Yine Yazı Bekleriz.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |