Cevap: vBulletin 3.x.x Gelişmiş Forum Yönetici Listesi
| Skyder Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
yükledim , böyle bir hata çıktı.
staff.php 'de , normalinde ürün ekle bölümünde de etkinleştirdiğimde hata çıtkı. Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! Warning: Illegal string offset 'userid' in [path]/staff.php(1168) : eval()'d code on line 146
Warning: Illegal string offset 'username' in [path]/staff.php(1168) : eval()'d code on line 147
Warning: Illegal string offset 'usergroupid' in [path]/staff.php(1168) : eval()'d code on line 148
Warning: Illegal string offset 'joindate' in [path]/staff.php(1168) : eval()'d code on line 149
Warning: Illegal string offset 'posts' in [path]/staff.php(1168) : eval()'d code on line 150
Warning: Illegal string offset 'lastvisit' in [path]/staff.php(1168) : eval()'d code on line 151
Warning: Illegal string offset 'lastpost' in [path]/staff.php(1168) : eval()'d code on line 152
Warning: Illegal string offset 'reputation' in [path]/staff.php(1168) : eval()'d code on line 153
Warning: Illegal string offset 'age' in [path]/staff.php(1168) : eval()'d code on line 154
Warning: Illegal string offset 'asc' in [path]/staff.php(1168) : eval()'d code on line 161
Warning: Illegal string offset 'desc' in [path]/staff.php(1168) : eval()'d code on line 162 | Forum versionu kaç acaba? Keşke beni bekleseydin @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Dosyalar da herhangi bir sıkıntı yok. Ya version da sıkıntı ya da kurulum da hata yaptın. Çarşı günü yardımcı olacağım.
__________________ - Yükmüşüm ya da yokmuşum gibi hissettiren hayatlardan sessizce çıktım.
- Her zaman gemiler batmaz, bu sefer sular çekildi. |