Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ağustos 2014, 13:56   #1653
yoSun
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Hadi ozaman ne duruyorsun ;
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
benim şarkım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Okey turnuvası eşleşmeleri sonucu ortağız:p
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Sessiz sakin şu sıralar, nerdesin baby.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Reklam.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Tanımıyorum forumdaşımız.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Forumdaş tanımıyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Mügüüüü:p eğlenceli hayatı dolu dolu yaşayan;

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Forum üyesi fikrim yok.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Sevdiğim arkadaşlardan, forumda severek takip ettiklerimden turunçgil:p
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Aşk en çok ona yakışıyor;

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver