|
AftieL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle bu tartışmayı kendine çekmişsin senin durumun farklı bu durum farklı sen okey oynanacak mekan ile ilgili fikrini belirtmiştin biz suan eşlerinden ses çıkmayan mağdur arkadaşlardan bahsediyoruz bunlar birbirleriyle çok alakasız konular okey oynanacak yer ile ilgili üyelerin fikrini almaya gelince üyeler kurallara uygun şekilde istedikleri sitede oynayabilirler zaten yine bu tartışmayı açmayalım ben olabildiğince ılımlı davranmaya ve kimsenin hakkını yememeye çalışıyorum bu konuyu daha fazla uzatmayalım.
İyi forumlar. |
Amacım Uzatmak DeğiL Sadece HataLarınızı SöyLemekdi. Ancak SızLer HaLa Hatanızı KabuL Etmıyorsunuz.
Şimdı Size Soruyorum Burada Yönetımde oLan ßir Kişinın ßöyLe ßir Aktivede ÇekıLmesı Siz Yönetıcı oLarak Etik`mi. Madem İtaLya Yada Japonya Herneyse Gidecekde Eşi Son Dakıkamı Haberı oLuyor.Sadece Pasaport Yada Vize Gibi Diğer İşLemLer 15 Gunden FazLa Sürer .Şimdı ßenden Size
Yeni ßir Öneri Tabıkı Postum SiLinmezse.
EşLemeLeri Yenıden Yapmanız. Hic Yoksa Kımsenın AkLında Kusku KaLmaz.
Şimdi Sizede İyi ForumLar.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.