Konu: hava .tcl
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ağustos 2014, 19:17   #9
saywhat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: hava .tcl

burada verdiğim bu -> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve şu -> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] linklerden , hava ve foreca Tcl scriptlerini ,sayfaların sol üstündeki "raw code" yazılarına tıklayarak ,masaüstüne indirdim. Ftp ile "farklı" bir bota ( eggdrop v1.8.0+fixbotnetloop , Tcl: 8.5.7 ) /scripts dizini içine attım. .conf dosyasına scriptleri ekledim.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

bota bağlanıp .rehash çektikten sonra .chanset ile iki scriptide kanalda aktif ettim..

sonuç :
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ne kanalda çalışmasında nede telnet üzerinde kullanımda herhangi bir hata yok...

ki zaten belirttiğim gibi ,bu scriptleri "yeni" yazmadım,neredeyse bir yıldır başka bir botta ,kanal/lar üzerinde bu scriptleri ben ve o kanaldakiler kullanıyorlar..

sizin aldığınızı söylediğiniz "hata"'lar ya scripti adresten copy-paste ederkenki yaşanmış olabilecek bozulma/satır kaymaları nedeniyle olabilir,ya kullanılan editörün Tcl desteği olmamasından,kodu bozmasından olabilir, yada eggdrop değil de windrop kullanıyor olmanızdan kaynaklı olabilir.

bende yıllarca windrop/ları dönem dönem yeri geldikçe kullandım.(hatta ilk eggdrop'larla tanışmam,kurma/çalıştırma denemem ,rusça" bir windrop ile olmuştu ) hatta belki görmüşsünüzdür burada windrop hakkında "makale"'de yazmış/hazırlamıştım... -> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

windrop'ların olayı budur. bazı scriptler sorunsuz çalışır,bazılarıysa windrop'a uymaz,çalışmaz yada hata atar. ben script yazar,hazırlarken windrop üzerinde yazmıyor,kullanmıyorum... (neredeyse bir yıldır hiç windrop çalıştırmadım.PC'de bir yerlerde yedeklenmiş halde duruyorlar eski windrop'larım)

Bu nedenlerle ne ben nede başka script yazarları ,yazdığı yayınladığı script için ,kendi denemeden "bu script windrop'tada çalışır" diyemez. bunun garantisini de veremez...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver