Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ağustos 2014, 13:32   #24
Elysian
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Erdoğan Türkiye'nin 12'nci cumhurbaşkanı oldu

Kaçı, artısıyla birlikte yıkmak istedi ki gerçekte? Hep düşünmüşümdür yine düşünmüyor değilim, büyük bir oyunun içindeyiz.

Hiçbir zaman ırkçı bir kız olmadım, ırkımla övünecek kadar deli olmadım. Kendi seçimimle elde etmediğim bir şey bunu gerektirirdi çünkü. Hele hele ''Irkçılık yapan bizden değildir'' hadisini bile bile. Bu, senin elinde olmadan (sadece sen şahsından bahsediyoruz ) güzel ya da çirkin olup sonra bununla övünmen ya da buna üzülmen gibi.

Biri yazmıştı burada yine, ona geleceğim, bu adam hiç ırkçılık yapmadı, söylemlerinden vs bahsetmiyorum ama takdir edersiniz ki türk oldu gürcü oldu vs vs. Hiçbir şeyi olmayan insanlar Allah'larından medet umarlar elhamdülillah. O'na tutunurlar, e bu adam hem bunu bilip işine kattı hem sorun olarak varsaydıklarımızı sözde/gözde sorun olmaktan çıkarıp bizi eşdeğer varsaydı. Bugün Türkü, kürdü, lazı, alevisi vs ona oylarını verdi.

Ne derseniz deyin, siyaseti çok iyi bildiği için bugün bu konumda bu adam. Geri kalan herkesin konuşmalarını bi ele alın, bir de bu adamın konuşmalarını. En can damarından tuttu insanları safında, yol yaptı, kilometrelerce yol (bunun insan için değeri hep daha büyük olmuştur) hastane yaptı kolaylaştırdı, binalar kurdu esnekliklerle verdi, başörtüsü sorununu sorun olmaktan kaldırdı, bakın bir islam konferansı oldu, düşünün ki dini islam görünen ya da şeriatla yürütülen ülkelerde değil burada İstanbul'da toplanıldı. Bunlar insanlar için çok çok değerli/hassas konular. Sizin bizim gördüğümüz o usulsüzlükleri kapatacak kadar değerli hem de.

Hani bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı, usulsüzlüklere gözlerini kapamış, kulaklarını tıkamış insanlar. Bugün Türkiye nerede diyor herkes, yarın Türkiye nerede olacak değil.

Bir ülkenin başbakanının ya da her neyse, cumhurbaşkanının müslümanlığıyla ya da nereli olduğuyla ön plana çıkması önemli olamaz, olmamalı. Bir adam hem siyasetçi hem müslüman olabilir elbet ki, vicdanı o yönde olduğu için planlarını ona göre yapmasını kabullenebilirsiniz; ama bunu kullanmasını asla.

Zaten sıkıntı da orada. Hayırlısını diliyorum Allah'tan. Hakk'ın gerçekleşmesi de en büyük temennimdir her zaman.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver