Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ağustos 2014, 02:57   #136
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IRCForumlari.NET - EN'ler.

-yine uyku tutmayan bir gece ve yine en efsane konulardan birindeyiz, eskiden buralar fokur fokur kaynıyordu, herkes enini seçip köşesine mi çekildi ne? bir de baktım da eskiden ne güzel insanlar vardı, nereye gitti hepsi?-

En tatlı belanız: Tatlılarım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
Forumdaki aşkınız: 404 not found misali, bulunamadı, evlerden ırak.
En kankanız olan kullanıcı: Kankalığı çağ atlattık biz, kardeşliğin adı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tabii en birinci kardeşim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] girse onu da yazacaktım.
En şıpsevdi kullanıcı: Yazsam olmuyor, yazmasam olmaz ama yazsam da sildirecek nasılsa, çok sıkıcı.
En kibar kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
En online kullanıcı: Eskiden daha çok online olsa da hala online sıralamasında 1. olduğu için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
En kültürlü kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
En sabırlı kullanıcı: Bilemedim.
En değerliniz: En olarak @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yazıyorum, çok şaşırdı herkes bunu yazmama ve sonrasında da @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sevdiğim insanlar olarak yerlerini alıyorlar.
En paylaşımcı kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olması lazım.
En ciddi kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
En sakin kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
En sinirli kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyeyim kimse üzülmesin.-kendimi etiketlemek de neyin nesi?-
Forum genelinde en sevilen kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kesinlikle.
En karizmatik/şekil/gösterişli kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyeyim mi? Dedim.
En çok tanışmak istediğiniz kullanıcı: Herhangi biri yok aklımda.
En çok konuşan kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olabilir, bu konuşmayı konulara yazmak olarak düşünüyoruz tabii.
En az konuşan kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] herhalde.
En fanatik kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vardı eskiden hala var mı bilmiyorum ama o yoksa, ben varım. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olabilir bir de.
Konularını en çok beğendiğiniz kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in moda konularını seviyordum, nerelerdesin sen? Genel olarak da konu takip edilemiyor ki, sadece konu açılıyor, katılım pek yok.
Mesajlarını(Postlarını) en çok beğendiğiniz kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
En mütevazi kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
En marjinal(farklı) kullanıcı: Başbakana göre ben de marjinalim, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da marjinal, daha bir sürü marjinal var, marjinal grup bunlar ya.
En gerçekçi kullanıcı: Buraya kendimden başkasını yazamam, özür dileyerek Melo melo melo diyorum.
En güzel kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diye gidiyor liste, kadınsak hepimiz güzeliz gerçi.
En yakışıklı kullanıcı: Şimdi birine yakışıklı deriz, oradan kesin sevdiği falan çıkar, vay sen benim sevgilime nasıl yakışıklı dersin diye çemkiriklik yapar, hiç çekilmez ama birkaç arkadaş var yakışıklı, orası da bize kalsın beyler ya da bir nick veriyorum tamam, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
En iyi avatar'ı olan kullanıcı: Dikkat etmiyorum pek.
En iyi imza'sı olan kullanıcı: Ona da dikkat etmiyorum.
En iyi nick: Bir kendi nickimi çok severim bir de @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
En iyi admin: Hangileri admin oluyordu? Teknik admin olarak @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zaten başka da bilmiyorum.
En iyi süpermoderatör: Turuncular oluyor galiba, o zaman @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ikilisi diyebilirim.
En iyi moderatör: En iyi olmayanını biliyorum da en iyi hangisi karar veremedim, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyorum, en aktif olarak onu görüyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver