Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ağustos 2014, 13:36   #23
Goemon
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : Feragat

iRC aleminde hangi konuda olursa olsun insalara asla hayır demeyi sevmeyen biridir.
iRC i çıkar menfaat için kullananlardanda değildir bu sözüm yanlış anlaşılmasın ama anlıyanlar varsa demekdirki o kişide çıkarcılardandır.
yaptığı işleri vermiş olduğu emekleri severek yapan bir kişidir üslubuna bakılcak olduğu zamanda tam olarak şöyle özetleyim adam gibi adamdır kendisi.
röpartaj dada olduğu gibi çok açık sözlü ve konuşurken ne konuşduğunu bilen kişidir.
Kimisi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] die tanır kimisi lakab takar Fego der ama bende Adamın en kralı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olarak die geçer
Bu röportajı çok keyifle okudum hatda tebessüm eddiğim yerler oldu işin rast gelsin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başkan yolun açık olsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
başarılar dilerim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ben kendisi ile herzaman görüştüğüm için sıkıntı yok

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] in dediği gibi umut lar çoğaldı karıştırmayın çünkü kendi adıda umut

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başkanda bitanedir
o çalışmadan niye haberim yok burdan öreniyorum

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver